"Brugge-man Bed and Breakfast"

 • 36 reviews of Brugge-man Bed and Breakfast in Bruges
 • is gelegen in een voorname, rustige residentiële buurt. Het een de ideale locatie om Brugge en omstreken te bezoeken, het is dicht bij het station, op wandelafstand van Brugge's bezienswaardigheden en is zeer makkelijk bereikbaar komende van de autosnelweg.

  Magda en Patrick Bruggeman verwelkomen u heel graag in hun ruime woning, die grenst aan een privaat parkdomein. Uw gastheer weet wat gastvrijheid en verfijning betekent. Hij volgde hotelopleiding, en leerde het vak in de meest vermaarde restaurants in België en Frankrijk.

  Patrick werd leraar aan de hotelschool "Ter Groene Poorte" te Brugge waar hij instond voor de opleiding van jonge mensen tot gastheer. In de loop der jaren verzorgde hij vele tientallen grote en kleine evenementen waaronder een 45-tal gebeurtenissen op het Koninklijk Paleis te Brussel, of tijdens bezoeken van Koninklijke gasten. Hij is tevens een gepassioneerd wijnliefhebber, enfin hij vertelt er u alles over. Sinds kort is hij op pensioen.

  Magda zorgt er voor dat u maximaal kunt genieten van uw verblijf en ontvangt u graag in haar grote verzorgde tuin.

  Magda en Patrick willen van uw bezoek en uw verblijf in Brugge en omstreken een onvergetelijke gebeurtenis maken en helpen u heel graag met hun ervaring. Niets is hen teveel gevraagd.

  Door al de zorg, plezier en tijd dat Patrick & Magda in hun B&B investeren hebben ze het Bruges Quality Label for Guestrooms binnen gehaald.  [NL] - [FR] - [EN] - [DE] - [ZH]
  patrick.bruggeman@telenet.be    Google+